BEZORGEN

Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om te genieten van je bestelling. Wij streven er naar om jou bestelling binnen 5 – 10 werkdagen te verzenden. Je ontvangt een orderbevestiging per email als je bestelling is gelukt. Hierna zul je een verzendbevestiging met track & trace code ontvangen waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Bij een bestelling boven de €500 betaal je geen verzendkosten. Plaats je een bestelling onder de €500 komt er €24,95 bij voor de verzendkosten.

Ja, u kiest voor ‘zelf afhalen’ in de winkelwagen. Wij zijn gevestigd in Valkenswaard en geopend op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 16:00. Maak altijd eerst een afspraak voordat je langskomt om je bestelling op te halen.

BETAALMETHODES

De betaling willen we zo makkelijk mogelijk voor je maken. Daarom bieden we je verschillende manieren aan om je Laui lounge bestelling af te rekenen.

Betaalwijze Kosten
iDeal Gratis
MasterCard Gratis
VISA Gratis
Klarna Gratis
Vooruitbetaling per bank Gratis

KLANTENSERVICE

Neem dan gerust contact met ons op.

E-mail: info@lauilounge.com

Telefoon: 040 – 711 38 38

RUILEN & RETOURNEREN

Heb je je bedacht en wil je je product graag retourneren? Dit kan binnen 14 dagen na het ontvangen van je bestelling, mits ongebruikt en indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking. De kosten voor de retourzending komen voor eigen rekening. 

Stuur een mailtje naar info@lauilounge.com met hierin je order nummer en geef aan welk(e) product(en) je wilt retourneren. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder. Je ordernummer kun je vinden op factuur of in de bevestigingsmail.

Tips:

  • Vraag altijd om een verzendbewijs van jouw retour bij postNL
  • Maak de originele verpakking zorgvuldig open, zodat je deze weer kunt gebruiken om de bestelling eventueel terug te sturen.
  • Bestaat je bestelling uit meerdere Laui’s? Pak er dan eerst één uit en bekijk of deze geheel naar wens is mbt kleur, stof en comfort. 

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief eventuele retourkosten, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 

Je hebt geen garantie op slijtage door gebruik.

PRODUCTEN

Al onze producten zijn gevuld met gerecyclede EPS-korrels (polystyreen).

Jazeker, het is mogelijk om op aanvraag een product in een kleur te bestellen die niet binnen de collecties valt. Hier vragen wij een meerprijs van €50 euro voor. Mail naar info@lauiounge.com voor de mogelijkheden.

GEBRUIK & REINIGING

Nee dit kan niet.

  • Reinigen met een vochtige zeepdoek en goed afspoelen met schoon water. Voor zware vervuiling kan een zachte borstel worden gebruikt. In gevallen waar ontsmetting nodig is, kan het vinyl worden gereinigd met een oplossing van ontsmettingsmiddelen.
  • Gebruik geen oplosmiddelen, bleekmiddelen, synthetische wasmiddelen, waspoets of oorsolinesprays.

Dit verschilt per product. Onze outdoor collecties zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.